Sen..

Sen..

Anotace: Když na někoho pořád myslíte..

Myslím, že brzo potkám tě
a ještě než otočíš se,
já podle vlasů poznám tě,
moje srdce zastaví se..

Co mi asi řekneš?
Ahoj, rád tě vidím?
Anebo se lekneš?
Já..trochu se stydím..

Nohy se mi klepou,
hlas se třese mile,
slova se mi pletou,
ahoj, Bohumile..

Ale ty se nezastavíš
a jdeš slepě dál,
já vím, že mě neuvidíš.
Jenom ses mi zdál..
Autor Euka, 18.04.2005
Přečteno 346x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí