Bojím se..

Bojím se..

Anotace: ... a oprávněně...

Bojím se,
že mě už nemáš rád,
že se mnou chceš jen spát,
že mě tu necháš stát,
že mi už nemáš co dát,
že se mi budeš smát
a že mně budeš lhát,
bojím se, že se budu bát...
Autor Euka, 18.04.2005
Přečteno 335x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta se ti moc nepovedla.
Ale ten strach tam opravdu je.

15.09.2006 19:19:00 | kouzelníček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí