Agresivní?

Agresivní?

Anotace: Ani nevím z čeho přesně ten pocit vyplývá ale je chvílemi dost silný...

Touha rozbíjet věci
a na zrcadlo rtěnkou čmárat
"Já milovala tě přeci!"
a jiný šílený vzkazy

Barbie, co jsem mela na hraní
té utrhnu hlavu
Kenovi rozříhám oblek
v jejich sledkém domečku zapálím halu

Touha věcmi hodit
slyšet zvuk rozbíjejícícho se skla
chci pořádně zlobit
a třeba být i zlá...

Se sarkastickým úsměvem
lidem do očí vyjmenovat jejich chyby
třeba konečně začnou reagovat
a přestanou dělat leklý ryby

Toužím po zkáze
všude okolo mě
pak asi budu platit draze
ale za to hotově...
Autor mattoni.uz.neni, 27.05.2007
Přečteno 250x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

super líbí se mi moc ,jen to konec bych dal za hotové... než hotově... znělo by to tam líp... teda podle mě ...

27.05.2007 18:56:00 | Chonglee

někdy mám taky takový podobný pocity...:))

27.05.2007 18:21:00 | už ne pernikova princezna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí