bez názvu

bez názvu

Anotace: ..proti odchodu mému nic neuděláš..

Teď před koncem mým,
šeptáš mi sladce,
jak ráda mně máš.
Proti odchodu mému,
nic neuděláš.

Teď před koncem mým,
cítím ostrá pohlazení
a ostré světlo v očích.
Přede mnou stojí tvář
bez svalů a bez obočí.

Teď u mého konce
mi do vlasů vplouvají
dva city - smrt a láska.
Ty prosíš boha, ale
Smrt po oběti mlaská.

A slzy tečou proudem,
kyselé jsou jak déšť,
co bylo, již pominulo.
Snad tě ještě spatřím, kéž
by tomu tak bylo.
Kéž by...
Autor Gazda, 27.05.2007
Přečteno 296x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Duše má opustila tento svět
A rozpadla se jako seschlý květ....

Pěkná básnička :)

02.06.2007 19:41:00 | Schukr00

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí