Velký návrat

Velký návrat

Anotace: a ještě historické zlato

Když vrátili se z Nagana

tak slavilo se do rána

před balením dalších tašek

těšil Prahu brankář Hašek

hokejoví kluci zlatí

radost do Čech zase vrátí

není zájem o intriky

z divné české politiky

není zájem o tupany

hokejisté jsou teď pány

ani o tom nevěděli

probudili národ celý

z útlumu a apatie

český člověk veselý je

na náměstích tančí zpívá

dá si vína dá si piva

na oslavu vlajkou mává

veliká je v Česku sláva

Zdar japonské Nagano

zlato máme vyhráno

nesmírně nás všechny těší

že to dokázali Češi

že se týden málo spalo

to nám starost nedělalo

pod staroměstskou věží

my sešli jsme se svěží

trpělivě jsme čekali

to abychom vás vítali

čekalo by se do rána

vítejte doma z Nagana
Autor Heron, 27.05.2007
Přečteno 236x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... kdo by si to nepamatoval... :-)

10.06.2007 21:19:00 | Judita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí