Úvod do života

Úvod do života

Anotace: Nezavírej oči před životem, od toho život není...

,,Nezavírej oči před životem,

od toho život není.

Celý se nedá odhadnout tarotem

a není jenom o snění.

Když otevřeš oči, uvidíš,

co všechno život skrývá

a nelekej se, když ucítíš,

jaké city člověk mívá!!"

Tak to bylo, když mi došlo, že za to nestojí...
Autor Ceraa, 27.05.2007
Přečteno 270x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí