Příteli

Příteli

Anotace: Pevné základy neznamenají, že budova nespadne...

Došli jsme na scestí, příteli
měli jsme srdce jak z oceli.
Pevná a přímá, srdce jak zvony
a naše slovo – nad zákony.

Své dané slovo – přátelství štít
rád svými činy jsi pošpinil.
Slibovat znamená na slově dlít
splnit i kdyby ses zasvinil.

Tvé slovo nemá ani váhu vzduchu
který byl takto rozvířen.
Slib ba i přísaha, hrdost na duchu,
čest byla vyhnána s pranýřem.

Došli jsme na scestí, příteli
měli jsme srdce jak z oceli.
A z Tvého bahno zbylo...
Autor Brbla80, 27.05.2007
Přečteno 285x
Tipy 2
Poslední tipující: Asterix
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí