Nebudu psát

Nebudu psát

Anotace: tady je moje jednoduchá nová a s tím, o čem už nebudu psát.. :o)

Už z nudy nebudu psát o lásce,
o jedné velké nadsázce.
Ať puberťáci prominou,
když píši báseň lacinou.

Už z trucu nebudu psát o klucích,
co bojují s polucí.
Ať už dívky nepláčou,
vždyť muži si to odskáčou.

Už nebudu psát o nevěře,
topím se pak v jiné sféře.
Ať mi páni prominou,
že nejsem dívkou nevinnou.

Už nebudu psát o bolesti,
ať si to všichni zkusí – ratolesti.
Ať mi všichni odpustí,
že nepropadám hlouposti.

Už nebudu psát o zradě,
o bolesti v přehradě.
Už nebudu psát o zklamání,
budu jako bouře do skonání.

Už nebudu psát o nenávisti,
o malé holce – o kořisti.
Ať holčičky prominou,
když v očích mých teď zahynou.

Už nebudu psát o kráse,
když vím, že spěje ke zkáze.
Už nebudu psát o vzpomínkách,
tupých, hloupých upomínkách!

Už nebudu psát o přátelství,
když v bolesti se utápět smí.
Ať přátelé mi prominou,
pro mou touhu lenivou.
Autor Jedůfka, 27.05.2007
Přečteno 355x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no, to já taky ještě nevím, o čem budu psát... asi o lidech, o přírodě... o lidech, co mají problémy

27.05.2007 21:50:00 | Jedůfka

Taky mě trápí otázka,o čem tedy budeš psát?ale jinak good..

27.05.2007 20:30:00 | Pauline

no jo ,tak o čem ale budeš psát... tvoje báseň je jedna nedokončená depka... si myslím ...

27.05.2007 20:09:00 | Chonglee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí