Harmonikář

Harmonikář

Anotace: ...

Na roh naší ulice
stoupne si když svítá.
Do vaťáku zabalen
pokaždé ráno vítá.

Cígo v koutku úst
po celý den mu hoří.
Okolí příliš nevnímá
do kláves ruce noří.

Nejlepší ze všech
před mnoha lety byl.
Tisíce písní odehrál
v přepychu prý žil.

Talentu si nevážil
proto přišel pád.
Na Olymp hudební
však vrátil by se rád.

Harmoniku zmáčkne
zahraje vám menuet.
Odměnu malou si žádá
dejte mincí třeba pět.

Lahví vína napojen
chraplavě k tomu zpívá.
Poslouchat se to nedá
ožralý je jako slíva.

Tóny už nezní jako dřív
čas jistotu prstům vzal.
Fanoušky opuštěn
na rohu ulice stojí dál…
Autor Modrý Adept, 28.05.2007
Přečteno 287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí