Smrt si nevybírá

Smrt si nevybírá

Anotace: ........

Chtěl ve svém životě krátkém,
dokázat že něco zvládnout může.
Nemoc krutá však za rohem se zubí:
,,Nic už nestihneš chlapečku...."
Smrt si nikdy nevybírá.

Nebude už chodit ulicemi města,
ne s dívkou svou milovanou.
Tušení podivné za ruku ho bere,
přemýšlí kolik času asi zbývá.
Smrt si nikdy nevybírá.

Každého koho někdy urazil,
všechny kterým kdysi ublížil
o odpuštění světské prosí.
Cestu ,,tam" mu prý ulehčí.
Smrt si nikdy nevybírá.

I když v peklo vůbec nevěřil,
v srdci však strach má.
Co ho čeká ,,na druhé straně"?
Kde se jeho duše zastaví?
Smrt si nikdy nevybírá.

Chce osud zlý předběhnout,
ví že podařit se to musí.
Lesklá kapka na konci jehly,
věčný mu spánek přivolává.
Smrt si nikdy nevybírá.

Modrý maják do tmy blesky rozhazuje,
žluté auto si cestu k tělu razí.
On nic z toho už nevnímá a neslyší.
Smrt si nikdy nevybírá.
Pouze dnes udělala vyjímku
a nechala zvolit někoho jiného...
Autor Modrý Adept, 20.08.2004
Přečteno 1320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí