SBS 220604

SBS 220604

Anotace: Přišlo mi pár mailíků s dotazem co to znamená "SBS"... Inu rozhodl jsem se odpovědět ukázkou jednoho takového ShadowBrainStormingu a sice s datem 22.6.2004... Tak za něj snad nebudu ukamenován...

Šedé mraky plné deště,
tmavé jak zhmotnění vší záště.
Sivé světlo ulicí se šíří,
v jeho záři kapky dště víří.
chladný vítr v tomto reji,
podoben je čaroději.

Uprostřed této smršti živelné,
podléhám náladě dosti pochmurné,
osamělý v tichém pokoji,
tento zápis zvolna veršuji.

Šedé stíny pokoj ztékají,
v temnou masu se slévají.
Vše zdá se černé být,
chvíle kdy není pro co okamžikem žít.
Nálada klesá ke dnu přímo zběsile,
podléhá stínů velké přesile...
Autor Comodor Falkon, 19.04.2005
Přečteno 363x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí