Můžete se smát

Můžete se smát

Anotace: Nevím, co k ní napsat. Ale můžete si ji přečíst a okomentovat:-)

Vy můžete se klidně smát,
Vám se nic neděje,
však já tu v dešti musím stát,
a zabíjet své ideje.
Naděje, že bude líp,
že už hůř být nemůže.
Kro přeleze horu Říp?
Kdopak z Vás mi pomůže?
Vy můžete se klidně smát,
nebrání Vám v tom Váš smutek,
však já svou komedii musím dál hrát,
kdo dneska zadarmo udělá dobrý skutek?
Vy můžete se klidně smát
a mě zase zbydou jen oči pro pláč.
Můžu nadávat a na svět lkát,
však nedozvím se, jak
se smíchem rozehrát nový mač.
Vy můžete se klidně smát,
po mé tváři se však
dál budou koulet slzy
a oči vztekem budou plát,
budou další dny samoty, dny hrůzy.
Vy můžete se klidně smát
a tak se klidně smějte.
Začínám s pláčem bojovat,
tak smích mi konečně přejte!
Autor Susi, 28.05.2007
Přečteno 283x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přišlo mě to takový lehce s nadsázkou(možná ironie?) a přitom tak přesně vystihující,hlavně ten úpěnlivej konec,vytí vlčice hadr :-)

28.05.2007 17:49:00 | animovaný medvídek Pů

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí