Světlo na konci tunelu

Světlo na konci tunelu

Anotace: takový myšlenky. někdy okolo Silvestra.

Šel sem
jen tak,
svíce mi svítily do lící,
ten žár byl tak nesnesitelný..
ale dobro vítězilo nad zlem.
Kolem mimoběžně chrobáci valili,
soukromí,
co s sebou vozili,
měli jen své domovy,
neznali žádné problémy.
Křoví trnitý,zarostlý trávou,
jedině koruny stromů
jsou mou oporou.
Když poušť pálí,
nic necítím,
bolest,která se ztrácí..
ne,nesním.
Kupci nekupují zajíce v pytli - myšlenky,
co mě nemají v moci.
Skrze zdi - kde cihly místo lidí jsou -
špatně je vidět světlo na konci,
všichni ho jen tak nenajdou..
I když po ní stokrát jdou,
nohy se jim zapletou..
paprsky je popálí,
na cestu už nevidí..
**
Vyplatí se protloukat,
na ostatní nijak nedbat,
každý máme cestu svou,
i když někdo prošlapanou..
naší se jít vyplatí,
být IN je být NEKOMERČNÍ.
Autor animovaný medvídek Pů, 28.05.2007
Přečteno 299x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Už sem si to opravil

17.06.2007 13:27:00 | animovaný medvídek Pů

Takový detail: Svíce svítilY ..
ale jinak ... máš tam strašně moc pocitů ... a povedla se ti. Ostatně, jako vždy.

28.05.2007 20:13:00 | Zuz.

..a kdo chce byt IN, ze?

28.05.2007 17:56:00 | Trapné děťátko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí