Myš v domě

Myš v domě

Anotace: no s kým vším si člověk nepopovídá...

Řekla si malá myš
v předtuše blízké zimy
že navštíví mou spíž
a hryzne do slaniny.

"Nehryž ty dveře"!povídám jí,
já otevřu ti rád.
Vem'si dost,ať se starej nají
už mám tu čest ho znát.

Minulou neděli na karty
na špek a grog byl zván.
Maličká myší párty
jenom ten myšák a pán.

Vedli jsme dlouhé mlčení
při jídle,pití,hraní.
Noc byla celkem krátká
skončila s kokrháním.

Tak vyřiďte mu ode mne
pozvání na návštěvu.
Nachystám pro vás zásoby
k přečkání příkrovu sněhu".
Autor stepy, 19.04.2005
Přečteno 268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí