Odraz

Odraz

Anotace: ......takovej pocit.......co je lepší.....hodit na (papír).....než provést....

Usrkával čaj,
koukal z okna jak se odráží
světlo z lamp
na hladinách pouličních louží.

Čistě jak odpověd na otázku.

Podíval se sobě do duše
nekonečná hloubka
bez jediné jiskřičky,záblesku.
Studí jak z bahna pouta.

Vezme si kámen k odrazu.

Potahujíce z cigarety
rozhlížel se v němém úžasu
na odraz hvězd
na tichém klidném zrcadlu.

Dojímaví svědci činů a věků.

Na věky-pro sebe-zčeřil
jejich odraz.
Odpověd na kterou čekal
nemohla přijít,
nepřijde nikdy.

Někdy chybí ten dotaz.
Autor stepy, 19.04.2005
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí