...jen hloupým volem

...jen hloupým volem

Anotace: *-* *+*

Opět hledím bez sebe
do nekonečna na nebe.
A ptám se sama svého nitra
proč vychází vždy slunce z jitra.
A měsíc proč vládne noci,
by vyli na něj noční vlci?
Proč zelená je barva trávy,
by pásly se na ní tučné krávy?

Jak je to možné všechno kolem,
za život nikdo nezjistí,
a když už život tvůj nic nejistí,
poznáš, že byl jsi tu jen hloupým volem.
Autor Christien, 28.05.2007
Přečteno 256x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí