Bílá nemoc

Bílá nemoc

Anotace: Pisnovy text. Puvodne satiricka pisen na bily plast profesorky chemie z dob gymnasialnich studii. Myslim vsak, ze muze existovat i samostatne...

1. Bílá je barva budoucnosti
Svět bude jednou bílý
Bílé je vejce sůl i kosti
Bílý je závoj víly

Bílý je džbán a pivní pěna
Bílá je jedlá soda
Bílá je na své svatbě žena
Bílá je čistá voda

R: A proto nosme pláště bílé
Bílé jak padlý sníh
V nich prožijeme krásné chvíle
A na vzdálenost dlouhé míle
Rozezní se náš smích
Nemít plášť to je hřích

2. Bílá barva je to co letí
Každý to časem zjistí
Bílé jsou zoubky malých dětí
Jestliže si je čistí

Bílá je barva porcelánu
Bílý je čistý chodník
Bílý je ten kdo pozdě k ránu
Opouští noční podnik

R: A proto nosme pláště bílé
Bílé jak padlý sníh
V nich prožijeme krásné chvíle
A na vzdálenost dlouhé míle
Rozezní se náš smích
Nemít plášť to je hřích

3. Až budou všechny věci bílé
Květina strom i tráva
Bílá krev bude proudit v žíle
Zvoláme třikrát sláva

Svět bude jedno bílé světlo
Nebude více smutno
Pryč bude všechno co nás pletlo
Nastane absolutno
Autor Petrik78, 19.04.2005
Přečteno 367x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí