Dveře do duše

Dveře do duše

Anotace: ...**..

Dveře do duše,
s černou klikou,
ze zatoulaných veršů,
odemyká pouze jeden klíč,
zlatý svojí krásou,
nádherný svojí nevinností,
křehký jak růže po deset let,
zároveň pomíjivý jako rosa po ránu,
ukryt v záhybech mého mozku,
schovává se….a….

…kdyby nebylo toho němce,
co schovává mé věci,
dveře bych už dávno někomu otevřel…
Autor Láďa, 29.05.2007
Přečteno 251x
Tipy 1
Poslední tipující: ziriant
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Toho němce také znám...

29.05.2007 10:25:00 | Bíša

"kdybych nebylo" oprav si: kdyby nebylo ;-)
Jo, tahle mě bere ;-))

29.05.2007 09:25:00 | Levandule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí