Děvčátko

Děvčátko

Anotace: Ani nevím co to je.............

V temné hlubině safírů,
kluci se ztrácejí,
ateista dá se na víru,
lup zloději vracejí.

Hustých plavých vlasů záplava,
v koutku plných rtů...
hle lízátko.

Děvčátko
45 kilo,
šestnáct let jí bylo,
nebo mohlo být.

Tak nevinně vyhlížející
a přitom....venitř..
v sobě..má
.. starou duši.

Stačila poznat realitu,
ztemnil se jí svět,
našla novou identitu,
když uvadl nevinnosti květ.

Ztráta naivních snů,
člověk není najednou schopen..
věřit sám sobě, natož někomu jinému.

Spousta zbytečně prožitých dnů,
které, nepřinesly ani jediný úsměv,(opravdový)
všude kolem faleš,
jen v hru na úžasné lidi,
v divadlo, v tragikomedii,
změnil se nám život.

I když tělo kvete,
duše uvadá.
Autor Markéta G., 29.05.2007
Přečteno 261x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Tomáš Přidal
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zvláštní a zároveň pěkné, hodné obdivu ST!

24.08.2009 16:11:00 | Tomáš Přidal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí