Osud

Osud

Anotace: ...

Osude, tys bídná děvka,
co ranu za ranou mi uštědřuje.
Tys´ zlým poslem mým.
Já nenávidím tě, zároveň miluji tě.
Já na konec světa půjdu tě hledat,
běda, tys osudem mým bolestivým.
Skrz temné dny já propadám se do hlubin svého nitra.
Já hledám TEBE, čistou duši.
Tys osudem mým věčným.
Nenávidím a miluji,
stejně jako žiji a umírám...
Autor Susi, 29.05.2007
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

holka, všichni to máme podobný; ti šťastnější o tom zatím nevědí

29.05.2007 13:39:00 | Who cares a lot

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí