hvězdy a svět

hvězdy a svět

Anotace: svět je divnej

Každá hvězda krásně svítí,
když je nebe jasné.
Svítí jako jarní kvítí,
i když ráno začne.
Ale přesto jednou zhasne.

Až zhasnou a svět se ponoří do tmy,
už nikdy nebudou tak krásné dny.
Všechno se propadne do temnoty,
lidi pocítí pocit prázdnoty.

Když člověk stoupil na tuhle Zem,
byl osud světa zpečetěn.

Všechno jednou pomine
a ani nás to nemine.
Zůstane jen láska věčná,
protože jedině ta je nekonečná.
Autor M.M.bird, 29.05.2007
Přečteno 244x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

chtělo by to trošku upravit

29.05.2007 14:08:00 | K.ohn

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí