Lázeňský ples.

Lázeňský ples.

Anotace: Něco z doby plesání...

Uteklo to, pár dnů příprav,
ženy, muži, tancechtiví,
kvapí k cíli, nedočkaví,
pestrý nastrojený dav.

Vedeš si mne za ruku,
světla v sálech jasně září,
kolem plno známých tváří,
jen tebe mám po boku.

Hudba rytmem tělu vládne,
opojně se hlava točí,
ty teď máš jen pro mne oči,
jen pro tebe tančím svůdně.

Pojď jen blíž, v tom tanci víru,
polibek teď vzduchem plachtí,
na vábničku rtů překotně letí,
ze tvých paží vnímám sílu.

V očích máš tak zvláštní svit,
dávno přestala doufat jsem,
že kdos, s takovým pohledem,
vzbudí ve mně nový cit.

Každému kol nás je jasné,
co nám dvěma je tak krásné,
jsme tu spolu, jeden pár,
a tohle je náš velký bál...
Autor Krtica, 19.04.2005
Přečteno 255x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí