Módní rozloučení...

Módní rozloučení...

Anotace: nesmyslná a přinejmenším zvláštní, možná, že i divná... ;)

Myšlenky na lásku mi prý teď nesluší,
už je to dávno, co vyšly z módy,
přesto, když vězím v tom po uši,
neubráním se a skládám pitomý ódy.
/na tu příšerku tam kdesi v hlavě/

Snad radši papírový sáček
přes obličej, jen díry na oči,
do zubů koupím si jedový váček,
pak teprve se ruleta roztočí.
/Skoro ruská /

A na tělo? Snad pytel z juty
bude tím správným modelem,
do pusy žvýkačku - tuty/fruty,
studenou vlnu nad čelem.
/ať žijí staré dobré časy a chladná hlava/

A do vězení? Model z proužků,
jako náramek osvědčila se jim želízka,
tak už se neboj, staroušku,
budu se mít dobře tam...
/tak se měj, tam ve věčných lovištích.../
Autor prostějanek, 29.05.2007
Přečteno 287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherná...opravdu se ti moc povedla:o)

30.05.2007 08:03:00 | Severka

Nějak mne oslovila..

29.05.2007 17:07:00 | W.O.K.O.

Žasnu

29.05.2007 17:03:00 | mattoni.uz.neni

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí