Nebezpečné okamžiky

Nebezpečné okamžiky

Anotace: Chybama se člověk učí ... a nebo je opakuje.

Za oknem jenom temná brána,
na židli dívka - bílá vrána.
Před sebe pohled upírá,
zkušeně okna otvírá.

Pomalu se jí oči klíží,
těžko však utéct z těchto mříží.
Vznešené texty pročítá.
Minuty pan Čas počítá.

Do hlavy zvolna vniká temnota,
tíživá jako bývá samota.
Jen kusé zprávy přijímá,
moc jejich smysl nevnímá.

V takovém stavu těžké není
vypátrat to, co jindy chrání.
Obrana časem povolí,
údajům únik dovolí.

A z toho plyne poučení,
nechoďte večer na mučení.
Slova z vás lehce vyplynou,
zpátky jít chtít už nebudou.
Autor Kyselinka, 19.04.2005
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí