Věříš mi?

Věříš mi?

Anotace: podej mi ruku a pojď .... já tě nezklamu

S důvěrou se neptej na můj směr,
drž se mě za ruku a políbit se dej.
S láskou nezacházím jako by to byl sběr,
prosím věř mi a do mých očí se dál ukrývej.

Následuj mou lásku do nejtemnějších hor,
ukáži Ti jak přišla jsem ke všem veršům,
neboj se mých očí temné jsou jako oči velehor,
Ty jsi mé slunce které teď svítí na cestu mým snům.

Sednu si k Tobě a řeknu pár slov,
o Tvých očích a rtech co mráz před chvílí pohladil,
neříkej nic naslouchej tichu mrazu a pláči sov,
to já jsem možná v Tobě tu lásku probudila.

Tak nečekej na důkaz a pojď za mnou, miluj mne teď,
já nečekám záruky chci jen další den s Tebou být,
možná ještě zítra jeden navíc ale já miluju Tě teď,
tak nech mě dotknout se nebe a s Tebou při tom být.
Autor Mische, 19.04.2005
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí