O lásce

O lásce

Anotace: o lásce ... jak prosté :o)

Láska je Slunce, co pálí i bolí.
Láska je květina, co krásně voní.
Láska je pohoda, láska je smutek.
Láska je motýl i dobrý skutek.

Bez lásky žít se nedá.
Bez lásky i modř nebe je bledá.
Bez lásky žít už nikdy nebudu.
Bez lásky nemůžeš říci osudu.

Lásce se brání, kdo nepoznal ji.
V lásce je krásné, co uchová ji.
V lásce buď upřímný, říkej co chceš.
V lásce smíš říct i to, že miluje?.

Lásku si hýčkej a nenech ji odejít.
Lásku vždy dávej, ta musí nám přežít.
Lásku nech vzplanout a nechej ji hřát.
Lásku vždy potkáš, když budeš si přát.

Lásko, Ty jediná budeš mou touhou.
Lásko, Ty staneš se chvílí dlouhou.
Lásko, tak říkat bych chtěla jen Tobě.
Lásko, k Tobě se obracím v každé době.

O lásce mluví, ten, kdo ji cítí.
O lásce říká se, že je jak kvítí.
Na lásce nejkrásnější je, když jsou dva.
Na lásce miluji slova Tvá.

S láskou odhalíš ztracený svět.
Láskou je provoněn nevinný květ.
Láskou mou buď, prosím, navždy.
Láskou se pro Tebe trápím den každý...
Autor Mische, 19.04.2005
Přečteno 338x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí