Z mého deníku(pro Tebe, můj zesnulý příbuzný)

Z mého deníku(pro Tebe, můj zesnulý příbuzný)

Anotace: Zamilovaná báseň obvykle proteče mezi prsty jako pomleté maso, nic důležitého nezůstane a vegetariánům se zvedá žaludek.

Můj depresivní bratříčku,
Můj psychopate,
No tak, polib mě
A spáchej incest se světem živých,
Bratříčku, ty jsi má láska.
Já jsem ta tvá satanistická lesbická houmlesačka,
Jsem jen tvá a ty jsi úplně stejný.
Jsi můj BRATR
a já tě miluju nadevše.
Maniodeprese námi budou cukat,
V rakvi se pojďme pelešit,
Hupsnu na tebe a pokoušu tě.
Bude to naše soukromá krvavá drogová jízda,
Odevzdejme se touhám,
Jsme upíři s citem pro špatné věci.
Zpopelníme se společně.
To bude ale krásný INCEST, INCEST, INCEST!!!
Přečteno 573x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí