Nebáseň

Nebáseň

Anotace: nesnažím se o rým....píšu jen to co cítím...nemám ambice býti básníkem...básníkem je každý, kdo cítí....

Zrovna dnes, chtěl bych verše zase zkusit psát....
o lásce, smutku a kráse se slovíčky si pohrát,
však múza se kdesi zapomněla
možná mne opustila
a možná, že jen nevzpomněla, že dnes narozeniny mám...
zas tolik myšlenek na lásku nespoutanou v duši mé marně spoutávám...
zas do náhrdelníku souverší, pocity a slova zmatená navlékám...
trochu marně, jak rybář na břehu vyschlého koryta chytá ryby,
já ve světě okolním lásku k sobě po nocích do sítí srdce svého lákávám...
Autor Lupinus, 19.04.2005
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí