Apatie

Apatie

Anotace: Když už člověk ani na smutek nemá sílu.

Když se člověk potlouká
kdo jen mu rány pofouká?
vítr mu tvář ovívá
a slunce se naň usmívá

Tak bloumá bez cíle
a přitom jakoby opile
v parku si sedne s bolehlavem
a zapláče nad vlastním stavem

už ničemu nevěří
a o nic vlastně neběží
ani už v nic nedoufá
a přece si nezoufá

jenom sedí, tupě zírá
a svou bolest v sobě svírá
vítr mu tvář pohladí
vždyť to přece NEVADÍ...
Autor Euka, 19.04.2005
Přečteno 275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí