Kde jsi šťasná?

Kde jsi šťasná?

Anotace: Tekuté démanty se ve větvích blyští a mraků slzy vlasy ti smáčí. Ty - nepřivyklá životu na sídlišti

Tekuté démanty se ve větvích blyští
a mraků slzy vlasy ti smáčí.
Ty - nepřivyklá životu na sídlišti
strachuješ se, kam tvůj život kráčí.

Zasnoubení s přírodou bys raděj prožila,
kdy jak tančící víle, ti zvoní smích.
Dlaně trav hebce hladí tě ze zdola,
na ploskách v tanečních slépějích.

Radost z volnosti, jak svěžest vody,
to je to znamení co ti dnes chybí.
Uprostřed zeleně jsi sochou svobody
ať se to někomu nelíbí a nebo líbí.

Plamenná, ohnivá pro krásy kolem.
Co roste, leze a nebo v povětří létá.
Ať hluboko v lese či procházíš polem
radost tvou probouzí barevnost světa!
Autor Bamap, 30.05.2007
Přečteno 274x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké :)))

30.05.2007 10:47:00 | Mary May

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí