Fotky

Fotky

Anotace: zoufalá...

Ty fotky vidím už tisíckrát,
tak proč teď u nich musím řvát?
jako bych si mohla na tebe sáhnout,
zatím slza mi teče a jde skapnout

na papír, který snese vše,
ale tolik smutku určitě
už hodně dlouho nepozřel
a ty jako bys to neviděl!

Na těch fotkách směješ se
a mé srdce sevře se,
na mě ses taky usmíval
a tak rád mě objímal...

Teď tu brečím, tužku svírám,
ty se směješ, já s Jožem zpívám
o lásce, kterou jsme prožili
a teď.. jako bychom ani nebyli...
Autor Euka, 19.04.2005
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí