Nechápu to!!!

Nechápu to!!!

Anotace: Večer jsem se musela vypsat...

Nutím se přetvařovat,
vždyť co chci vlastně ani nevím.
Nedokážu se ze života na plno radovat,
osud mi mezi srdce a duši vrazil klín.

Nedokážu se upřímně zasmát,
stále mi v životě něco chybí.
Neumim se na vlastní nohy postavit a rovně stát,
nemám čas ani náladu na pitomé sliby.

Nikdy nebudu šťastná,
mám to v povaze.
Musim však doufat, že i přesto má budoucnost bude krásná,
a já hrdá a smířená přejdu po života provaze.
Autor Luďka, 20.04.2005
Přečteno 327x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí