Krev – zvláštní nápoj

Krev – zvláštní nápoj

Anotace: Upíří...

Citím na rtech horkou krev,
v rozkoš se rychle mění hněv.
Krev na jazyku divě hřeje,
krev - zvláštní nápoj pro zloděje.

Nápoj pro ty, co sešli z cesty,
upíří nápoj pro nevěsty.
Nápoj, co není pro lidi,
nápoj, co lidé závidí.

Mám velkou moc nad životem,
neplýtvám slzami, ani potem.
Jenom věčné živobytí,
žít potají někde skryti.

Musím však za to platit daň,
musím udílet spousty ran.
Život, co mám, beru jiným,
jsem dítě lidské špíny.

Přelstila jsem zubatou
a teď dělám její práci.
Do bílého krku zatnu zuby,
cítím krev... cítím mdloby.

Jsem v krvi, živlu nezkrotném.
Místo smrti bojuju s životem.
Autor Mišpule, 30.05.2007
Přečteno 297x
Tipy 1
Poslední tipující: E.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

super!:))

02.06.2007 13:48:00 | kiiyra

básnička je hrozně pěkná,ale oprav si neplítvám na neplýtvám:)

30.05.2007 20:57:00 | mosquito

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí