Ďáblova snoubenka

Ďáblova snoubenka

Anotace: Snůška pocitů

Schovává se kdosi v tobě,
chtěl bych vás bez mála obě.
Jak lvice a lvíče,
od brány ze života klíče.

Pláčem i hněvem,
prosím
k sobě mě vem.
Hoříš-li jsi krásná,
mysl znovu jasná.

Dívka i Ďábel,
Kain a Ábel
Smrti lidstva a matko Země
Vyrvy srdce jež buší ve mě!
Autor Flamma, 31.05.2007
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí