Čas

Čas

Anotace: Čas utíká jako voda, prostě si běží. Vidíš jej plynout na ruce, ozývá se z kostelních věží

Čas utíká jako voda,
prostě si běží.
Vidíš jej plynout na ruce,
ozývá se z kostelních věží.

Občas si přeji aby se vlek.
Jindy zas, aby letěl jako šíp.
Myslím, že dalek je tomu aby se lek,
je pravidelně monotoní a snad je to líp.

Vždyť představ si jak by byl zmatený.
Jeden by říkal "spěchej, jiný "zastav se už"!
Co s tím chudák by dělat měl zděšený,
vzít na sebe sama proboha nůž?

Prý času je málo.
Že by pak jej bylo pro každého víc?
Nevím, spíše bych trnul hrůzou,
že bych tě už neuviděl - že nebylo by vůbec nic.
Autor Bamap, 31.05.2007
Přečteno 284x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kdybych to psal já tak napíši tu poslední sloku a dost jinak je to moc pěkný Kavec

31.05.2007 14:43:00 | kavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí