Chvilka snů

Chvilka snů

Anotace: snad název řekne vše o tom jak mě to napadlo

Tolik přání mám
tolik bych ti toho chtěl dát
bohužel v místnosti jsem sám
a přesto se ti chce mé srdce vzdát

má přenádherná múzo
jen o tobě sním
a přesto sám spím

Kdybych jedno přání měl
tebe vedle sebe bych chtít měl
ale nikdo mi přání nesplní
snad jednou se přesto vyplní

když mou mysl již ovládáš
a v duši po tobě touha veliká
vášeň ze mě jen zbytečně uniká

Tolik přání
spousta snů
kolik mi zbývá dnů

kdy už s tebou budu
kdy z tvé přítomnosti k zemi pudu
kdy zastaví se mi dech
a z úst vypadne občas vzdech

Pak konečně najdu ráj
nebudu sám
a tobě celé své srdce dám
Autor Sirnis, 31.05.2007
Přečteno 387x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí