Vakuum v hlavě

Vakuum v hlavě

Anotace: Tak takhle se projevuje nedostatek talentu...:-))

Ve víně utopená inspirace
a pak že se tam ukrývá pravda.
Kdysi šlo to tak lehce, hladce,
teď dělá mi problém i větná skladba.

Stydím tužkou se listu dotknout,
jen prach a změť blábolů z ní padá,
kam odcházíš má múzo, inspirace,
proč dívám se na Tvoje záda.

Snad se slunce západem zhasíná,
co rozfoukat v sobě mohu,
má duše, už znavená, usíná,
mám v sobě vůbec k psaní vlohu?

Jste mučeni jako já sebetrýzní zlou?
A týráni vlastním prázdným papírem?
A když slunce pohasne, bloudíte tmou?
A co inspirace ve víně?
Autor pocahontas, 20.04.2005
Přečteno 302x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí