Ospalé ráno

Ospalé ráno

Anotace: .... těžké probuzení

krásný večer
sen už šel spát
dobrou noc
já chci si dát

ospalé ráno
nádherný den
zazvonil budík
řekl snu ven

probudit život ze sna
otevřít oči
spánek je tak sladký
svět se semnou točí

voňavá káva,
přítel můj raní
krásně horká
neptej se na ní

mazlím se s šálkem
ze kterého voní
upíjím doušky
přechází mě spaní
Autor rozinky, 01.06.2007
Přečteno 304x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Úderné, přesné!

01.06.2007 10:22:00 | Memories

moc pěkný i ty rýmy Kavec

01.06.2007 08:54:00 | kavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí