Život...

Život...

Anotace: Ukaž mi nebe, na kterém hvězdy nejsou...

Tak- tohle jsem složila za včerejšek a dalo mi to docela zabrat...

Ukaž mi nebe,

na kterém hvězdy nejsou.

Ukaž mi sebe,

co oči tvé nesou?

Ukaž mi slzy,

co váhu perel mají.

Ukaž mi sny,

co každému se zdají.

Ukaž mi linku,

co obepíná svět.

Ukaž mi louku,

co nemá ani květ.

Ukaž mi bez krve

-srdce tlukot.

Potom ti uvěřím,

že existuje život...
Autor Ceraa, 01.06.2007
Přečteno 296x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí