Déš't

Déš't

Anotace: ...

Utíkáš, když na okapu,

voda dosáhne okraje?

Schováváš se? Utíkáš?

To tě před deštěm neukryje.

Kapky deště stékají,

po budovách, domech,

ani vránu nenajdeš,

na promočených stromech...
Autor Ceraa, 01.06.2007
Přečteno 358x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí