Dveře

Dveře

Anotace: *z deprese,+ až když sem jí dopsal

Ležet na prkně,
zdřevěnět
nehnutě,
metronom
mi netiká
rytmem srdce
zaniká
zrněnka na skle
se necuká
oko v láku
už je na kost ztvrdlé.. - "Přivezte další!"
/v pláštích lidi/
čeká celý zástup lidí,
zmateně se předbíhají (jak ve frontě na granáty)
Snad tu bdím už delší dobu,
vysychám jak zajdy kožka na sluníčku,
mlčky si na mne brousí zuby
/v pláštích lidi/
skalpely
Spát doma,
v pokojíčku
a nemyslet na nic.
Možná na tu zaječí kožku
co vysychá čím dál víc..
*+*+*+*
Stavy bezmoci
bez noci
vrány mysli
kdy nemyslit
vyhrávat
do outu
trapnýho akordu
vleže hrát na loutnu (v gotickém stylu)
běžet
do koutu..
nikde žádnej neni!
"Mladej?"
/v pláštích lidi/
zajda
je mrtvej...
Autor animovaný medvídek Pů, 01.06.2007
Přečteno 290x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nj to sice není suchý ale nechápu proč to máš b básničkách, když se to moc nerýmuje

07.06.2007 07:34:00 | TNT

Běhal mi mráz po těle, když jsem ji četla ...

02.06.2007 13:38:00 | Zuz.

je sqela!!!..hlavne ta druha cast me chytla!

01.06.2007 23:00:00 | Adrianne Nesser

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí