Déšť

Déšť

Anotace: já u tabule...

Déšť
K tabuli jsem šel,
zase jsem nic nevěděl.
Cože! Nevíš! Znovu!
hlas učitelky podobá se hromu.

Slova prší jedno za druhým,
vůbec nevím co s tím.
Co to píšeš, závorka se tam dává,
říkám to se stává.
Víckrát se to nestane,
máš to stokrát dacane.

Rychle! Počítej! Dál!
proč já blbec doma nezůstal.
Do zvonění chbí maličko
a potom po dešti zase vyjde sluníčko.
Autor novič, 20.04.2005
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí