Ségluško...

Ségluško...

Anotace: o ségře, která půjde studdovat a za chvíli i žít novej život..

Ségluško moje,víš ty co pro mě znamenáš?

Ležíme spolu v posteli a kecáme o klukách,
ty radíš mi do noty a radíš mi svůj tah,
líčíš mě, pomáháš mi vybrat oblečení, jsi tu vždycky,
ale bude to tak navždy?

Budeš tu pro mě až tě budu vážně potřebovat?
až nebudu mít problém, jak správně sešit vystínovat?
Budeš na víkendy jezdit, aby mi tu nebylo smutno?
Víš má ségra bez tebe to tu není ono..

Ségluško,
Já tě vždycky rozesměju, když ti nebude hej,
postávím ti cihlovou stěnu aby na tebe nemoh být nikdo zlej,
pomůžu ti vstát, když budeš padat dolů,
vždy tu pro tebe bude místo, kdyby ses chtěla vrátit domů..

má ségro..

Já vím, že chceš studovat,
že chceš milovat a ne si lásku jen malovat,
Vím, že nechceš pořád jen snít,
že si svůj život chceš taky uskutečnit,

já..
Mám tě ráda
a navždycky si pamatuj: Kryju ti záda..
Autor Mispul, 01.06.2007
Přečteno 259x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

děkuju, zlatíčko moje :-*

02.06.2007 14:25:00 | for.ever

To je nádhera. Jste super dvojka. Mě zas můj sestrouš naučil chodit tiše po lese..:-)

02.06.2007 12:07:00 | Rádoby zoufalá

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí