Provinilec

Provinilec

Anotace: O jednom, co měl trošku smůlu...

Má výraz mučedníka a děsně bledou tvář.
Mnoho vody uplynulo, co mu vzali svatozář.

Kolem žádná živá duše kromě hejna vran,
ty se zvolna přibližují – drze ze všech stran.

Těší se až po setmění vyklovou mu oči.
On se bránit nebude, ony po něm po něm skočí.

Antikrist, lůza, zločinec, vyděděnec.
Ve větru bude se houpat dál – oběšenec.
Autor Eve, 20.04.2005
Přečteno 310x
Tipy 2
Poslední tipující: Egretta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí