Představivost hrůz

Představivost hrůz

Anotace: Taková podivná Science fiction....

Lidé s hlavami bez kůže a masa,
ženy se zbraněmi, střílejícími z prsou,
muži s dlouhými hroty v rozkroku, místo přirození,
děti s hadími jazyky, syčící na své kamarády,
stromy s větvemi z lidských rukou,
silnice z lebek, se zbytky vlasů,
domy velké jako katedrály, sestavěné z lidských očí,
psi s dvěma ocasy a jedním okem,
kočky, které se ženou za kořistí, s myšími ocásky místo fousků,
jeden svět, který se zbláznil,
svět té nejstrašlivější lidské fantazie
plný nezvyklých hrůz.
Věci z našich snů mohou postrádat logiku,
ovšem jsou plné našich pocitů,
myšlenek a dojmů,
které se v nás nahromadí a pouští se ven z našeho mozku,
aniž o to stojíme,
nezabráníme tomu,
stejně jako tomu, že zemřeme.
Sny hrůzy a nevysvětlitelné představivosti jsou opravdu zvláštní....
Máme je všichni, často, méně často, vůbec...
Jsou to vzpomínky, které se můžou
stát jedině tehdy, až se svět totálně zcvokne,
nebo se nestanou, přesto budou v nás...
Autor Tomáš Přidal, 02.06.2007
Přečteno 315x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Až mi šel mráz po zádech..A nestíhala jsem číst, jak rychle jsem hltala řádky...

02.06.2007 15:51:00 | Veru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí