Smutek ,který přestane

Smutek ,který přestane

Anotace: Anotace

Pár slz ,co po tváři stékají,
trocha bolesti, která vyléčit se nedá.
Oceán před boří,
pro všechny duše,
které po lásce touží.
pro pár přátel nejdůležitějších,
pro těch mnoho duší neviných.
Pro všechny skvělé lidi,jenž nezklamali...
Autor AnGiE-AnGeL, 02.06.2007
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky=))

03.06.2007 09:56:00 | AnGiE-AnGeL

a pro me ne???:)

02.06.2007 19:33:00 |

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí