Černý stín

Černý stín

Anotace: ty víš....stejně tě miluju tě :-* <3 jo a ... neměj strach, neublížila jsem si :-*

Černý stín nad mou osobou,
před kterým ani střípky lásky neuhnou.
Hele, prší!
A já tu rudou tuší
píšu "Chybíš mi, lásko"
a zápěstí obvazuju bílou látkou.
Ty kapky deště nesmyjou můj strach,
tak proč tu stojím jak kráva na jatkách?
Do ruk beru pentagram,
ten, co tak dobře znám.
Ten, co jsi mi dal
a teď jsi mnohem dál,
než nám je milé.
Proč spolu nemůžem být déle?
Dávam ruku na zápěstí
a zkouším, jestli mám štěstí.
Tepe? Sakra, furt tepe.
Ale proč, když nejsme vedle sebe?
Nademnou je černý stín,
srdce tepe, co teď s tím?
Řežu žílu, už ,hajzl srdce, netepe.
Život neměl cenu, když nejsem u tebe.
Autor verushka, 02.06.2007
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí