3, 4, 5

3, 4, 5

Anotace: ...pod dojmem z atmosféry noční Prahy

3, 4, 5

Mé kroky
jdou s tepem města
Jdou nocí
až příliš vlahou
A teplou
na šestý leden

Je klidné
to snící město
Já ale
mám náhle pocit
Že klidné
je možná proto
Že lidé
usnou již brzy

Jen občas
se zdají můry
Když někde
bdí příliš lidí
Těch lidí
co jejich srdce
Dnes zase
už trápí neklid
Co zasel
jej asi ďábel…
Autor Dermgen, 21.04.2005
Přečteno 229x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí