One-night-stand story

One-night-stand story

Anotace: Dneska mi nebylo celý den dobře a vzešla ze mě trochu drsná a temná one-night-stand story...Nadechněte se prosím a se soucitem vůči autorce čtěte...Jakákoliv podobnost s autorkou čistě náhodná :-))

Líbals´ mě krátce,
obrace, hladce,
na ústa, do klína,
doba ta nevlídná,
vzals´ to dost vratce.

Líbals´ mě něžně,
v noci i ve dne,
opilá, střízlivá,
milá i jízlivá,
tak mi to sedne.

Milovals´ mě jednou,
ideály blednou,
když si teď pomyslím,
nevíš Ty, co já vím,
hlavy se zvednou.

Milovals´ mne krátce,
já jsem za to plátce.
Něco Tvého v sobě mám
a najednou nevím kudykam,
mám v sobě Tvého chlapce…
Autor pocahontas, 21.04.2005
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí