FESTIVAL

FESTIVAL

Anotace: Moje básničky pro radost i zamyšlení...

Na kříži na vzdory všemu zlému času,
neztrácí má víra nikdy svoji krásu.
Pro lásku o které každá dívka snila,
křičím tmou, aby ses brzy probudila.

Na kříži muž hledí stále směrem k zemi
v myšlenkách zda jednou vrátí se mi.
Kajícně lidé též klopí svoje hlavy
z povzdálí tu kdosi větu tiše praví...

Je to jak festival, festival ztraceného času.
Festival ,co ztratil lesk i krásu.
Festival, kde vstupné není žádné.
Festival, prožít ho není snadné.

Je to jak festival, festival ztraceného času.
Festival, kde herci drží basu.
Festival, ve spleti mnoha lidí.
Festival , kde nejeden se stydí.

Je to jak festival, festival ztraceného času.
Festival, smíchu, slz a úžasu.
Festival, festival života v nááááás.
Festival, festival mnoha z krás.

o5ja
Autor o5ja, 03.06.2007
Přečteno 337x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano však já takééééééééé :-)

03.06.2007 20:40:00 | o5ja

slyším v ní hudbu :-)

03.06.2007 20:06:00 | mamina

báseň sa mi páči a dá sa nad ňou popremýšľať

03.06.2007 17:31:00 | Duerre

no trošku rytmus kolísá a myšlenka jednodušší ale přece jen dotažená do konečné fáze, dobře se nad ní přemýšlí i když vlastně nic nového nepřinesla

03.06.2007 17:28:00 | Pavel Kotrba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí